Apple Bay Day

aday

Info från www.apelviken.se

Tredje året i rad!

Den sjätte juni är inte bara Nationaldag – det är Apple Bay Day! Mellan kl 12 och 16 går hela Apelviken ihop och fyller stranden med aktiviteter; Dans, Vindsurfing, Massage, Hoppborgar, Erbjudande på samtliga restauranger, Bakluckloppis och så vidare. Listan är hur lång som helst och du hittar den på apelvikenvarberg.se.

Strandtåg

Nytt för i år är att Strandtåget kör under hela tiden, från Kurorten till Olle’s och tillbaka, med flera stopp längs vägen. Det är fritt för alla att åka med i mån av plats!

Mojje

Apple Bay Day sparkas igång av Mojje som spelar på parkeringen framför restaurang solviken! Skulle det vara någon som inte vet vem Mojje är kan ni surfa in här!

Bakluckeloppis

Bland allt som händer vill vi gära slå ett extra slag för bakluckeloppisen. Det är gratis för den som vill att sälja. Passa på och rensa i förråden där hemma; urvuxna barnkläder, hockeyutrustning som ligger i vägen och alla andra prylar som ändå aldrig mer kommer användas. Kör ner dem till parkeringen vid Apelvik Strand och sälj dem till de som behöver dem bättre 😉

Vi är naturligtvis inte sämre …

Vi står naturligtivs också på tå en dag som den här: vi ställer upp alla Hoppborgar, helt gratis för alla barn. Bungee och Spider är på plats – till halva priset, 20 kr per barn. Solviken serverar pizzabuffé där du äter precis hur mycket du vill för 79 kr. Minigolf för hela familjen 50 kr. I glassbaren kan du köpa två glassar till priset av en. Desssutom blir det kl 15.00 godisregn från taket på apelviken livs!

Alla erbjudande gäller kl 12-16

Varmt välkomna!