& Olles

Hjärtligt välkommen!

Sommar i Apelviken 2014 inom räckhåll! 
Efter förra sommaren kan vi konstatera att Apelviken är hetare än någonsin. Kanske kan det bero på fjolårets helt sagolika värmebölja, högkonjunktur, låga räntor och att folk helt enkelt hade semester. Men vi näringsidkare i Viken vill i alla fall tro att det beror på att vi tillsammans med profession och slagkraft har utvecklat Apelviken till ett ställe att verkligen trivas på.

Som vanligt så skippar vi de vita pressade linnedukarna och bereder istället plats för helt vanligt folk som har sand på fötterna och kanske till och med lite skit bakom öronen.

Som gäst bör man gilla att äta och dricka gott till ett förbannat bra pris. Man bör således också vara beredd på att få kapa bort lite av den svenska normen att inte våga prata med bordsgrannen, eftersom det mer än ofta blir så att man får delar bord med andra sällskap. Vi på &OLLES önskar er hjärtligt välkomna och hoppas att ni ska få en underbar sommar!

Öppettiderna lyder:
• Premiär på Nationaldagen 6/6, vi kör grymt erbjudande med räkmacka och vin för 130 pix…
• Efter det är det Tors-sön varje vecka.
• Öppet dagen innan midsommarafton 19/6.
• Midsommarafton stängt. Därefter är det öppet alla dagar resten av sommaren!

För kännedom så kommer Per Svenssons &OLLES Spotifylista att spraka genom högtalarsystemet även i år då det har varit en fenomenal succé i snart 4 år…

Vi tar inte bordsreservationer
Observera att vi inte tar bordsreservationer. Vi går inte heller att nå per telefon. Vill ni kontakta oss gör ni det enklast på mail: kontakt@olles.nu där vi svarar i mån av tid.

Väl mött & Fridens Liljor
Olle Borgman och Frida Ceveryd med personal.